Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Janë kryer 1964 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar  336 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni. Gjithastu  385 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 10 viktima nga virusi korona./nmk-post