Kallëzim penal për shkupjanin, falsifikoi lejen e qarkullimit

0
51

SPB Shkup – Njësiti për Krime Ekonomike dhe Kompjuterike për Krime Ekonomike dhe Kompjuterike ka ngritur kallëzim penal kundër Z.A (31) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “falsifikim i dokumentit” nga neni 378 paragrafi 1 dhe 3 të Kodit Penal.

Gjatë vitit 2021, personi me leje qarkullimi të falsifikuar për automjetin e pasagjerëve “Volkswagen Passat”, të cilin e kishte marrë në përdorim nga një shok i tij dhe që nga ana tjetër e kishte marrë me qira mjetin nga një agjenci qiradhënieje, e ka lënë peng si garanci te një shoqëri financiare për miratim kredi në shumë prej 360.000 denarë.