Këngëtari Sadik Ukaj vjen me coverin ” Boma hallall moj nanë”

Ashtu si dhe kishte paralajmëruar artisti Sadik Ukaj sapo ka ardhur me projektin më të ri muzikor i cili është një cover. ” Boma hallall moj nanë” ( Kënga e Smajl Puraj) vjen mjaft bukur interpretuar nga këngëtari dhe grupi Royal me origjinë nga Ulqini por që jeton në Amerikë e ku mund ta dëgjoni e shihni dhe me një super klip realizuar nga Eagle Eye Photography me drejtues Nikolin Dodaj në kanalin youtube mjafton të klikoni.