Këngtarja e Maqedonisë në “Eurovision” hodhi në tokë flamurin e saj

0
235

Këngëtarja e re Andrea Koevska, e cila do të përfaqësojë Maqedoninë në Eurovizion në Torino, derisa ishte duke u fotografuar, hodhi në tokë flamurin maqedonas, më pas pozoi pa të dhe u largua pa e ngritur.

VideoSource: Eurovision Song Contest

MRT dënoi, siç e vlerësoi, sjelljen skandaloze të përfaqësueses sonë të Eurovizionit.

“Shërbimi publik nuk qëndron në asnjë mënyrë pas kësaj sjelljeje skandaloze të përfaqësuesit tonë të Eurovizionit, i cili me atë gjest tregoi mosrespektim ndaj simbolit kombëtar, i cili dënohet me ligj. MRT pret që Andrea t’u kërkojë falje qytetarëve për një sjellje të tillë. “Shërbimi publik është duke shqyrtuar mundësinë e tërheqjes së tij nga Eurovizioni.

Shtohet se ndaj përgjegjësve në delegacionin maqedonas do të merren të gjitha mundësitë ligjore për sanksionim të rreptë për këtë skandal.