Kim Mehmeti: O ta braktisim Kurtin e t’i përkulemi Vuçiqit, ose të dëshmojmë se meritojmë atdhe e

0
134

Shkrimtari nga Shkupi, Kim Mehmeti thotë se Serbia po vazhdon të mbetet kryeqendra e luftërave në rajonin e Ballkanit.

“Nëse Beogradi ka vendosur të mbetet atë që ka qenë – kryeqendra e luftërave të reja në Ballkan – atëherë, sado paqësorë qofshim, ne s’kemi si e pengojmë këtë. Dhe kjo neve mund të na përballë vetëm me dy zgjidhje: o ta braktisim Kurtin e t’i përkulemi Vuçiqit, ose të dëshmojmë se meritojmë atdhe e liri‼️”, është shprehur Mehmeti.