Kreshnik Bekteshi mposht koronavirusin, i kthehet punës dhe aktiviteteve të përditshme (FOTO)

Minstri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga dita e sotme i kthehet familjes, punës dhe aktiviteteve të përditshme.
Kjo pasi nga dy testeve NEGATIVE për Covid-19, nga sot nuk është në izolim.
Ju faleminderit të gjithëve për kujdesin dhe mbështetjen që më keni dhënë gjatë gjithë këtyre ditëve, njëkohësisht ju bëj thirrje që të bëni kujdes dhe të respektojm protokolet për mbrojtje nga infektimi dhe shpërndarja e këti virusi të rrezikshëm-thotë Bekteshi.