KRRE vendos: Shtrenjtohet benzina, lirohet dizeli

0
45

Çmimi i benzinës nga mesnata do të shtrenjtohet për gjysmë denari, ndërsa çmimi i dizelit do të zvogëlohet për gjysmë denari, vendosi Komisioni Rregullator i Energjetikës.

EUROPUSPER BS-95 do të shitet për 60,5 denar për litër.

EUROSUPER BS-98 do të shitet për 62,5 denarë për litër.

EURODISEL dhe vaji ekstra i lehtë do të shiten për 53 denarë për litër.