Kush e çoi në Brezovicë Leonora Jakupin?!

Tani më jeta private e Leonorës është në veshin e të gjithëve, se kush po e shoqëron atë në momentet më të mira.

Por këngëtarja e njohur, Leonora Jakupi, siç duket këtë gjë do ta mbajë sekret gjithmonë.

Së fundmi përmes disa storieve që ka publikuar, shihet që vikendin po e kalon në Brezovicë.

Paraqitja dhe eleganca e saj tërheqin vëmendjen pas çdo imazhi që është prezente ajo.

E, kush e ka fat një bukuroshe si ajo ende nuk po dihet. /Kosovarja/