Kush është shqiptari që Jennifer Lopez ndjek në Instagram (FOTO)

0
263

Diva Jennifer Lopez ka 129 milionë ndjekës në Instagram dhe postimet e saj janë shumë të pëlqyer nga miqtë virtualë.

Por vetë, JLO ndjek vetëm një numër tejet të kufizuar të personave, 1145 gjithsej. Ndër ta, besoni ose jo është edhe një djalë nga Prishtina.

Lopez ndjek Blerdon Sopajn me profesion trajner fitnesi, dy herë kampion në nivelin e Republikës së Kosovës.

Kush është shqiptari që Jennifer Lopez ndjek në Instagram