Lëvizja BESA zgjedh Kryesinë Qendrore, mes tyre Fatmir Limani, Besa Kadriu dhe Dritan Ramadani

0
314

Lëvizja BESA në mbledhjen e mbajtur sot me Kuvendin Qendror, ka zgjedhur Kryesinë Qendrore, e cila përbëhet nga 28 anëtarë. Lëvizja BESA ka rifreskuar Kyresinë Qendrore, me figura të reja. Mes anëtarëve të Kryesisë Qendrore së Lëvizjes BESA, do të jenë edhe Fatmir Limani, Besa Kadriu dhe Dritan Ramadani.

Në linkun e mëposhtim e keni postimin zyrtar të Lëvizjes BESA, dhe emrat e të gjithë anëtarëve tjerë të posazgjedhur!