LSDM: Ku janë 3 miliard euro, borxhi që krijoi Gruevski

0
69

LSDM-ja ka reaguar lidhur me prezantimin e borxhit nga Ministria e Financave dhe ndaj reagimit të VMRO-DPMNE në presin e Kire Naumov.

Sipas opozitës, vetëm para pak ditësh qeveria e Gruevskit u lavdërua me huanë e re prej 500 milion euro em kamatë historike më të vogël.

LSDM-ja, pyet: Pse sot ministri i financave, Zoran Stavrevski, ka turp të tregojë borxhin e përgjithshëm të shtetit?

LSDM, konstaton, për arsye se ndoshta mund të jetë borxhi historik prej 4 miliard euro!
“FMN, SHBA, Britania e Madhe, kanë lëshuar alarmin për borxhet e Gruevskit, kanë kritikuar politikën financiare të shtetit dhe kanë kërkuar llogari”, thuhet ne reagimin e LSDM-së