Mare Fashion brendi i njohur Turk tashmë edhe në Tregun tonë

0
61

Mare fashion është brendi ndër më me famë në Turqi, që shumë artistë të famshëm vishen nga kjo firmë, për simpatizantët e modës tashmë e kemi prezent edhe në Ballkan konkretisht në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë!

Mare fashion njihet me koleksione për gjininë femërore, dhe shquhet për këmisha, funde, fustana, maica , bluza dhe pantollona!

Nuk keni nevoj të hulumtoni në internet në gjuhën Turke por tashmë mjafton në instagram ta shënoni Marefashion.mk, shenoni shqip (mesazhet kthehen dhe në gjuhën Shqipe, Maqedone, Turke dhe Angleze) dhe e zgjidhni modelin që ju pëlqen dhe ju vjen në adresën tuaj pa u munduar ju fare, shpejtësi, kualitet dhe transparencë!