Mësohen emrat ekanditatëve të ASH-së, Bogovinë, Bervenicë dhe Tearcë

0
200

Burime partiake pranë ASH-së kanë lansuar në disa portale emrat e kandidatëve për kryetarë dege të Aleancës për Shqiptarët në tre komuna tjera, si ajo e Bogovinës, Bervenicës dhe Tearcës.

Nga ASH nuk i komentuan lajmin duke potencuar se gara është e barabartë dhe se gjithëçka shkon sipas procesit një anëtarë një votë dhe se çdo koment para kohe do të nënkuptonte ndërhyrje.

Ndryshe kandidatët e nominuar janë;

Tearcë Bedri Beadini – Profesor për Energjetikë i diplomuar në Fakultetin politeknik në Tiranë i

Bogovinë – Safet Miftari, Profesor i diplomuar në Fakultetin Filologjik – Gjuhë dhe letërsi frënge-latine

Bervenicë – Idriz Idrizi, ka kryer specializime në fushën e sportit, refer në Ligën e Dytë Futbollistike dhe i njejti është një nga anëtarët e ASH që nga themelim.