Mësohet se kur do të hiqet përfundimisht ora policore në Maqedoni (VIDEO)

Me ne fund dihet se kur do hiqet ora policore, kete e konfirmoj, Drejtori i Instituti publik te shendetit, Arben Ziberi per tv24.

Ai tha se javen tjeter hapen kafenete dhe me shume mundesi do te hiqet ora policore.