Mijallkov nga Prokuroria dërgohet në burg shtëpiak

Pasi që u paraqit në Prokurori dhe iu dha vendimi për arrest shtëpiak, ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov nën përcejlljen e forcave të shumta të policisë dërgohet në burg shtëpiak.

Kujtojmë që Gjykata Themelore Penale – Shkup lëshoi një vendim për arrest shtëpiak për të akuzuarin Sasho Mijallkov dhe mbikëqyrje me video dhe audio 24 orë.