Mijallkovi dorëzohet në Prokurori

Ish-shefi i DSK-së është vetëdorëzuar para pak minutash në Prokurori.

Ka shkuar atje për të marrë vendimin për arrest shtëpiak.

Këtë për TV21 e kanë konfirmuar nga Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Edhe pse dyshohej se Mijallkovi është arratisur nga shteti, për të mos marrë pjesë në seancën ku do të shpallet aktvendimi, sërish i njëjti është paraqitur vetë në Prokurori edhe pas kërkimit disa ditor nga policia.