Mohamed Salah bën një tjetër gjest shembullor

Ylli i Liverpool, Mohamed Salah vazhdon të dëshmojë se është një futbollist shembull me gjithë veprimet që bën.

Salah së fundi ka financuar një qendër të re mjekësore në fshatin egjiptian Nagrig, ku u lind dhe rrit ylli i futbollit botëror.

Raportohet se kjo qendër do t’u shërbejë 30 mijë banorëve lokal.

Nuk janë të pakta rastet kur Salah ndihmon financiarisht ose me donacione të ndryshme vendlindjen e tij.