Momentet qesharake të Adem Mikullovcit në Kuvend (VIDEO)

Krahas aktrimit që shpesh e kishte me porosi politike, Adem Mikullovci e ushtroi edhe profesionin e politikanit.

Dhe kjo në dy periudha fort të rëndësishme në tri dekadat e fundit. Por, as gjatë ushtrimit të kësaj detyre nuk e la anash humorin.