MPB: 359 shkelje për mos-mbajtje të maskës

Ministria për Punë të Brendshme në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjatë 24 orëve të kaluara (02/03.08.2020) ka regjistruar 359 shkelje për mos mbajtjen e maskës për mbrojtje nga Kovid-19. Nga ky dikaster vazhdojnë apelet për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria me qëllim të mbrojtjes nga Covid-19.