MPB i shqipton dënim kryeministrit Zaev, dënohen edhe dy ministra tjerë (FOTO)

MPB ka dënuar kryeministrin Zoran Zaev për mos mbajtje të helmetës. Po ashtu janë dënuar edhe zv/kryeministri për korrupsion Lupço Nikollovski dhe mininistri i Shëndertësisë, Venko Filipçe.
Centar.mk i ka publikuar faturat e dënimeve. Ata duhet të paguajnë nga 50 euro në kundërvlerë denari, për shkelje të rregullave në trafik.
Në rrjetin social twiter këtë javë u publikua video në të cilën shihet si kryeministri Zaev nuk bart helmetë përderisa drejton motoçikletën. Kjo shkaktoi reagime të shumta në opinion. /SHENJA/