MPB Maqedoni: 396 raste të mosmbajtjes së maskës për mbrojtje nga coronavirusi

Ministria për Punë të Brendshme në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për respektimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga MPB thonë gjatë ditës së djeshme në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 396 shkelje në lidhje me mosmbajtjen e maskës.

MPB ju bënë apel qytetarëve që të vazhdojnë me respektimin e masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria, për parandalimin e coronavirusit./Telegrafi/