“Ndihmo edhe ti”, nis xhamia e re me pamje moderne në Kallnik të Tetovës (FOTO)

Para pak ditësh ka filluar ndërtimi i xhamisë së re në fshatin Kallnik të komunës së Bogovinës.

Iniciativa për ndertimin e së njejtës ka ardhur nga mbështetja e bashkëfshatarve.

Kjo xhami ka pamje moderne dhe është një dizajn unik i arkitekturës moderne dhe asaj orientale. Gërshetimi i kësaj e bën këtë xhami të ketë një pamje të mrekullushme.

Për donacione kontaktoni me personin përgjegjës 071 624 973.

T mobile In article [4]