Nesër pa energji elektrike një pjesë e Sarajit

Nesër në periudhën nga ora 09:00 deri në ora 15:00, pa energji elektrike do të mbesin një pjese të rrugës “Lerinska” dhe “Zagrebska” në komunën e Karposhit dhe në periudhën nga ora 09:00 deri në ora 11:00, shfrytëzuesit “Mlekara” pompa e benzinës – Saraj, objekti tregtar “Ademi Iljaz”, “Islam Abazi”, në komunën e Sarajit.