Nga nesër fillon me punë agjencioni turistik ‘Arsimi Company’

Duke filluar nga data 28 Maj (e enjte) fillon me punë agjencioni turistik ‘Arsimi Company’ me seli në Tetovë, ndërkohë që fillimi me punë vijon pas vendimit të qeverisë për lehtësimin e masave nga kriza e Pandemisë së Covid 19. Njoftimin për fillimin e punës agjencioni e ka dhënë vetë ndërsa njofton gjithë klientët se do t’iu përmbahet rregullave dhe masave paraprake për ruajtjen e shëndetit.