Një grua lëndohet rëndë duke zdrypur nga autobusi

0
26

Të mërkurën në orën 11:15 në SPB Shkup, është denoncuar në bulevardin “Nënë Tereza” në Shkup, M.V (66) nga Shkupi, duke zbritur nga autobusi i NQP është rrëzuar dhe ka marrë lëndime të rënda trupore.
Lëndimet janë konstatuar në kompleksin e klinikave “Nënë Tereza”.
Ekipe të SPB Shkup kanë kryer hetim për rastin.