Ohri sot u përfshi nga moti i ligë

Qyteti i Ohrit sot u përfshi nga reshjet e mëdha të shiut.

Nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike paralajmërojnë se në ditët në vijim, si rezultat i aktivitetit ciklonik, do mbizotërojë moti i ndryshueshëm me re dhe i paqëndrueshëm me shi të rrëmbyeshëm, stuhi, breshër dhe erë.