#OnlineTurpi Bëhu pjesë edhe ti, për të luftuar gjuhën e urrejtjes dhe ofendimet që bëhen në prag të zgjedhjeve


Bëhuni pjesë e fushatës #OnlineTurpi që së bashku duhet t’a luftojmë gjuhën e urrejtjes dhe ofendimet që marrin hov gjithmonë para zgjedhjeve.


Fushata #OnlineTurpi është iniciuar me qëllim që të imponoj debat të shëndoshë në rrjetet sociale mes grupeve të ndryshme të interesit.
Përmes hashtagut, raporto publikisht çdo ofendim dhe kontribuo për ta zhdukur këtë dukur nga rrjetet sociale.


Qëllimi I fushatës është që iniciojë bashkëpunim edhe me organet kompetente, që gjuha e urrjetjes, kërcënimet dhe ofendimet mos të mbetet të pandëshkuara.

Ky është linku, ku mund të bëheni pjesë edhe ju me një Like dhe për t’i shfaqur ofendimet, gjuhën e urrejtjes me një hashtag #OnlineTurpi

https://www.facebook.com/onlineturpi/