Shefi i “mbyllur” në shtëpi

Kryeministri në largim Hashim Thaçi, që nga 26 prilli nuk e ka lëshuar asnjëherë vendin. Pjesëmarrja e tij në ceremoninë e Shenjtërimit të Papa Gjonit të Njëzetetretë dhe Papa Gjon …

Read More

A do shitet “Stopanska Banka”?

Banka Kombëtare “Stopanska Banka”, mund të del në shitje si pasojë e rekomandimeve të Komisionit Evropian ndaj Greqisë, njofton e përditshmja greke Katimerini. Sipas rekomandimeve, bankat greke duhet në mënyrë …

Read More