Kerry hap bisedimet për fushatën anti-IS

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, dhe homologët rajonalë kanë nisur bisedimet në Arabinë Saudite për formimin e një koalicioni, që do të mbështeste fushatën kundër xhihadistëve të Shtetit Islamik …

Read More