Panairi i Industrisë Automobilistike në Tiranë, Expocity Albania, Agjencia për Investimet e Huaja dhe Nxitjen e Eksportit prezantohet së bashku me 13 kompani

0
26

Startoi Panairi e Industrisë Automobilistike në Tiranë, Expocity Albania, i cili u hap zyrtarisht më 17 qershor, Agjencia për Investimet e Huaja dhe Nxitjen e Eksportit prezantohet së bashku me 13 kompani nga industria e automobilave nga Maqedonia e Veriut.

Aktiviteti u mbështet nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i cili hapi zyrtarisht aktivitetin. Të pranishmëve në hapje të panairit pati nderin t’i drejtohet drejtori i Agjencisë z.Bekim Emini.

Të pranishëm në hapje ishin edhe kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, z.Agim Shahini dhe Ministrja e Sipermarjes z.Edona Bilali nga Shqipëria.

Panairi do të vazhdojë deri më 19 qershor, ku kompanitë nga rajoni dhe Maqedonia e Veriut do të kenë mundësi të promovojnë dhe ndërtojnë ura bashkëpunimi për të ardhmen.