Paunov asfalton fushën sportive në Krupishtë: Edhe një premtim tjetër e realizuam

0
21

Kreu i komunës së Karbincit, Viktor Paunov sot ka bërë inspektimin e punimeve në ndërtimin e fushës sportive për futboll të mbyllur, hendboll dhe basketboll. Kështu ka deklaruar kryetari i komunës Viktor Paunov duke thënë se edhe një premtim të tij është duke e realizuar.

Fusha e re e sportit të vogël në Krupishtë sot është duke u asfaltuar.

Me kërkesë të banorëve dhe një nga premtimet e mia ishte një fushë e tillë sportive për futboll të mbyllur, hendboll dhe basketboll. 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=520906633373900&set=pcb.520913256706571