Pija mbretërore, një freski verore tash e modernizuar

Temperaturat e nxehta sigurisht që kërkojnë sa më shumë freski derisa njeriu gjithmonë është në kërkim të asaj se si të ‘shërojë’ temperaturat trupore gjatë kësaj sezone.

Si zgjidhje, sigurisht që propozohet ‘Roze’, një pije e vjetër e cila para shumë dekadave është krijuar në kushte shtëpiake por që me kalimin e kohës është modernizuar dhe po shndërohet në brand në ambalazhim dhe qëndrueshmëri të afatit të përdorimit.

‘Roze’ ndryshe mund të njihet edhe si pije mbretërore që në kohë të lashta mbretërit dhe perandorët kanë shërbyer miqtë e tyre me ‘lëng trëndafili’ ndërsa sot ju mund të njejtën të keni në tryezat tuaja dhe të shuani etjen në temperaturat e larta në pranverë dhe verë.

‘Roze’, ndryshe është pija e vetme në tregun e Ballkanit…shijojeni!