Plasin puthjet në Përputhen: Atdheu me Sarën, Andi me Jasminën

Shumë surpriza kanë ndodhur mbrëmjen e sotme në Përputhen Prime.

Andi papritur është çuar nga karrigia, për të surprizuar Jasminën me një dhuratë.

Ai i tha të zgjidhte njërën dorë dhe ajo zgjodhi atë bosh, dhe Andi i rrëmbeu një puthje.

Por disa sekonda më vonë nga vendi i tij u ngrit edhe Atdheu që i dha një puthje Sarës.

Për të bindur opinionistin Arjan Konomi, djemtë u ngritën edhe një herë për t’i puthur vajzat.