Polici godet me shuplak një të ri në Shkup (VIDEO)

Një video në të publikuar nga “Telma” shihet se si një policë me uniformë go*det me shu*plak një djalë të ri.

Sipas dëshmitarëve okular, inci*denti ka ndodhur dje në rrugën “Partizanska” në Karposh 4. Me shumë mundësi, policia ndaloi djalin për kalim në semaforë të kuq me automjetin e tij, por pas kësaj njëri prej policëve e god*iti atë, dhe një tjetër e sht*yu atë mënjanë dhe su*lmoi verbalisht.

Nga MPB për “Telma” thonë se videoja iu arriti atyre në mëngjes. Bëhet fjalë për njohjen e punonjësve të policisë, pas së cilës do të pasojnë procedurat e duhura. Sipas tyre, përshtypja fillestare është se polici përdori forcë në mënyrë të panevojshme, por vendimi përfundimtar do të pas*ojë pasi që të bisedohet me anëtarët e Ministrisë së Brendshme.

Përndryshe, tre policët edhe pse janë në terren vërehet nuk mbajnë maska mbrojtëse dhe doreza.