Premierë ”Martohu”, projekti i ri muzikor nga Sylejman Zogaj (Video)

Këngtari i mirënjohur Kosovar Sylejman Zogaj sapo ka lansuar projekti e ri muzikor. “Martohu” mban titullin balada e sapo lansuar. Për tekstin e këngës është përkujdesur Kreshnik Avdiu, ndërsa muzika dhe orkesteimi nga Ardian Kastrati. Kënga shoqërohet nga një videoklim shumë cilsor dhe i kushtueshëm. “Martohu” pa diskutim është pritur shumë mire nga fansat e këngëtarit, këtë e deshmojn dhe shprendarjet që kënga mori sapo u lansua.