Protestuesit ndalohen nga një kordon i madh policor te “Mavrovasja”

Protestuesit e rastit “Monstra” janë ndaluar nga një kordon i madh policor te Qendra tregtare “Mavrovasja”, transmeton TV21.

Kësisoj ka filluar edhe revoltë e protestuesve, sepse plani ishte të marshohet deri te Gjykata dhe Qeveria.