Pse e qoj afrikani në këtë vend të Kosovës “Sasën”?

Lidhja mes Adriana Matoshit dhe futbollistit afrikan Keith Owen Groeneveld, po funksionon shumë mirë.

Çifti po kalojnë kohë kualitative bashkë dhe këtë na e kanë dëshmuar shpesh përmes rrjeteve sociale.

Sot, aktorja dhe i dashuri i saj kaluan ditën në Prizren nga ku edhe futbollisti kishte një pyetje.

Poshtë fotografisë krah të dashurës së tij, ai tha: “A po don ujë?”, në gjuhën shqipe./Kosovarja