Publikohen të dhënat e fundit, Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

24 orët e fundit janë kryer 6006 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 906
kanë rezultuar pozitivë. Në 24 orët e fundit 26 pacient kanë humbur betejen me virusin ndersa 343 persona janë sheruar./nmk-post