Punën në Londër, shpirtin në Shqipëri, biznesmeni Florenx Kullani ndihmë e madhe për shqiptarët

0
127

Në Angli shkoi në moshën 18 vjeçare. Sot, Florenx Kullani njihet si një nga biznesmenët më të njohur në shqiptar, i cili edhe pse jeton në Londër, fokusin e ka te populli i tij çdoherë. Kullani, përpos fushës së ndërtimit me të cilën merret, ai ka edhe anën e tij humane, duke ndihmuar çdoherë shqiptarët, me pensione e ndihma tjera ushqimore. Një tjetër lidhshmëri, biznesmeni e ka edhe me fëmijët, duke sponzorizuar kështu klube futbolli dhe të boksit, në mënyrë që fëmijët të mos rrinë në rrugë, mirëpo, të jenë të angazhuar në të ardhmen e tyre.