Redola, vajza e artistes së madhe sjell këngën “E pamundur”

Ajo quhet Redola Marevci dhe sapo ka sjellë këngën e saj të dytë. E bukur e me mjaft stil e zë të veçantë ajo ka ardhur me këngën “E pamundur” me një super klip. Por bukuroshja është vajza e artistes së madhe Sahide Mustafa ( Motrat Mustafa) ndërsa ka plot talent.