Reja e Shkelzen Jetishit nxjerrë barkun dhe vallëzon në ashensor

Se rejat e kngëtarëve e këngëtareve tona janë bërë të famshme e të përfolura, kjo dihet.

Ato, shumë shpesh komentohen për pamjen e jashtme dhe veprimet e ndryshme që bëjnë.

Mes rejash që diskutohen kohë pas kohe, është edhe ajo e këngëtarit Shkelzen Jetishi, gjegjësisht bashkëshortja e Korab Jetishit.

Në këtë foto, gruaja e Korabit duket mjaftë e lumtur teksa në ashensor vallëzon e merr poza me dy fëmijët e saj./Kosovarja