Ritëm, vallëzim dhe plot ngjyra sjell Laura Krliu në projektin e ri

“Nata e fundit” më në fund ka ardhur nga artistja Laura Krliu, e cila ishte planifikuar të vinte me videoklip dhe më herët por gjendja e pandemisë se lejoi. Por me rëndësi tashmë ky projekt mjaft i bukur ka ardhur në kanalin Youtube dhe ia vlen ta shijoni e ta kërceni. Këngëtarja bukuroshe ka ardhur me plot stil po duke bashkuar dy dashuritë e saj, të parin këndimin me të dytin atë të vallëzimit. Vera sapo ka trokitur e si duket kjo këngë e përshtatur mjaft mirë me këtë stinë do të jetë vërtetë një hit.