‘Rroni Korporation’, kompani e liçencuar për grumbullimin e kafshëve të gjalla, ofron të gjitha produktet hallall

Një kompani shumë serioze e cila meret me grumbillimin e kafshëve të ndryshme është dhe ‘Roni Korporation’ me seli në fshatin Poroj të Tetovës, një biznes shumë prestigjioz që ju del në ndihmë të gjithë atyre që duan të shesin dhe blejnë kafshë të ndryshme për konsum të mishit shumë cilësorë dhe të gjitha llojet e kafshëve dhe atë mish të freskët në çdo kohë.

Kompania ‘Rroni korporation’ është e liçencuar me të gjitha dokumentacionet e nevojshme për realizimin e biznesit hallall.

Ndërkohë që në kuadër të kësaj kompanie funksionon edhe mishtorja ‘Rroni’ e cila disponon me të gjitha llojet e mishit të freskët dhe shumë cilësorë e të gjitha këto në një vend në rrugën regjionale Tetovë – Jazhincë, pikërisht në fshatin Poroj. https://www.facebook.com/pg/RoniKorporationDooel/about/?ref=page_internal