Ruskoska: Nuk mendoj se Mijallkov do të arratiset

“Nuk mendoj, sepse nëse mendonte të arratisej, do të arratisej deri më tani”, kështu deklaroi shefja e Prokurorisë për Ndjekje të Krimit dhe Korrupsionit Villma Ruskoska në pyetjen e gazetarit nëse ajo mendon se ish-shefi i DSK, Sasho Mijallkov do të arratiset nga arresti shtëpiak.