Sa duhet të prisni në pikat kufitare për hyrje-dalje nga Maqedonia?

0
38

Në vendkalimet kufitare Tabanocë dhe Bogorodicë, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth një orë.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.