Sasho Mijallkovi nuk gjendet në shtëpi, policia e kërkon gjithandej!

Për ish kreun e DSK’së, Sasho Mijallkov është lëshuar fletë-arrest nga ana e policisë, si masë sigurie për të mos u arratisur jashtë shtetit në prag të vendimit gjyqësor për rastin Target – Fortesa, përcjell in7.
Siç raporton infomaks, Mijallkovi nuk gjendet në shtëpi dhe për momentin është i pakapshëm për policinë.
Deri tani ish kreu i Shêrbimit Sekret ka qënë në arrest shtëpiak.
Siç rapoetohet nga Shkupi, forca policore janë duke kryer kontrolle edhe nëpër automjete të ndryshme, për gjetjen eventuale të Mijallkovit./in7.tv