Së shpejti “Opozita Shqiptare”

0
56

Sipas burimeve të redaksisë Kurir, pritet së shpejti të krijohet një parti e re shqiptare e cila mendohet se do të quhet “Opozita Shqiptare”.

Kjo parti do të përfshi intelektual, rini si dhe mjaft ish figura politike shqiptare që nuk janë pajtuar me politikat e liderve të tyre, Thaci e Ahmeti si dhe nuk kanë qenë dakord të bëjnë pazare në kurriz të shqiptare.

Kjo force e re politike, pritet të ketë mbështetje të fortë nga SHBA, UK dhe Gjermania. Situata e fundit e Maqedonisë si dhe manovra e fundit ushtarake e shtetit Maqedonas i ka shqetësuar shumë vendet si SHBA, UK dhe Gjermania.

Gjithashtu, forca e re politike pritet të ketë një mbeshtetje të gjerë të faktorit shqiptarë në Rajon.