Sela: Nënat duan t’i kenë fëmijët në shtëpi

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa hapën shtabin zgjedhorë në Kumanovë. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela porositi votuesit që më 15 korrik të votojnë për ndryshim. Ndërkohë lideri i Alternativës, Afrim Gashi theksoi se duke rrethuar numrin 5 qytetarët i japin fund politikave diskriminuese disa vjeçare ndaj shqiptarëve.