Selami: Pa mediat, bota do ishte humnerë e thellë pa drita

Zëvendës drejtori Abdulselam Selami me rastin e Ditës ndërkombëtare të lirisë së mediave ka falenderuar ata duke thënë se pa mediat bota do të ishte si një humnerë e thellë pa drita.

“Pa ju të nderuar media dhe gazetarë, bota do ishte një zbrastirë dhe humnerë e thellë pa dritë. Urime 3 Maji , Dita Ndërkombëtare e Lirisë së Mediave. Të ju kemi gjithmonë gazetarë të nderuar dhe ju dhasht Zoti shëndet”, ka shkruar Selami.