Selmani: Qytetarët kërkojnë të luftohet krimi, Ahmeti tallet me kolltukun e kryeministrit

Njerëzit kërkojnë punë, mirëqenie, luftimin e krimit, kurse Ali Ahmeti tallet me intelegjencën e shqiptarëve, duke kërkuar kolltukun e kryeministrit, për ndonjë shqiptar “naçallnik”!

Ali Ahmeti lëshoi shansin për tu shërbyer shqiptarëve dhe demokratizuar Maqedoninë! Në vend të shqiptarëve dhe qytetarëve të ndershëm, zgjodhi naçallnikat e VMRO dhe LSDM!
Vota për BDI është votë për shtetin e kapur, varfërinë dhe krimin!
Naser Selmani.

Postimi në facebook: